British Airways a anulat 100 de zboruri pentru a face liniște în timpul funeraliilor regale

0 363

Compania British Airways (BA) și Aeroportul Heathrow (LHR) din Londra au aranjat zborurile și programul operațional astel încât să asigure un moment de liniște pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, pe 19 septembrie 2022.

British Airways a anulat 100 de zboruri din Heathrow, Londra, pe 19 septembrie 2022, și va reprograma altele zboruri pentru a reduce zgomotul în timpul funeraliilor regale.

În semn de respect pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, în timpul funeraliilor sale regale ne-am redus programul și am reprogramat unele zboruri la Heathrow pentru a ne asigura că cerul este liniștit în anumite momente ale zilei de luni, 19 septembrie”, a postat contul British Airways pe twitter.

British Airways va transmite, de asemenea, în direct înmormântarea Reginei pe zborurile ale căror avioane au conexiune de WiFi. Taxele pentru serviciul WiFi și streaming live vor fi eliminate. Un moment de liniște de două minute va fi și în aer, unde serviciile de cabină vor fi, de asemenea, întrerupte. 

Aeroportul Internațional Heathrow din Londra va avea un moment de regulegere de două minute, la sfârșitul slujbeu. Pe ecranele din aeroport va fi transmisă live înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Magazinele neesențiale din aeroport vor fi închise.

În plus, nu a existat unicun zbor timp de 30 de minute, între orele 11:40 și 12:10, ora locală. De asemenea, nu vor exista sosiri timp de 35 de minute începând cu ora 13:45 în timpul procesiunii carului funerar al Reginei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.