blank

Mexicul este destinatia preferata a americanilor datorita lipsei restrictiilor de calatorie.

0 725

Cursele dintre SUA și Mexic au fost cele mai solicitate în ultimele câteva luni. Restricțiile de călătorie mai relaxate din Mexic au forțat companiile aeriene din SUA să opereze zboruri către stațiunile din țara tequilei.

Mexic este una dintre puținele țări care nu au închis granițele, iar pasagerii nu trebuie să prezinte un test negativ de COVID-19 sau să stea în carantină la intrarea în țară.

Ca urmare, destinațiile mexicane sunt printre cele mai populare escapade pentru cei care călătoresc din SUA. Destinațiile de top au fost Cancun (CUN), Guadalajara (GDL), Los Cabos (SJD) și Mexico City (MEX).

Într-un raport recent, Bloomberg Intelligence a concluzionat că datele din luna octombrie arată că zborurile către Mexic au fost printre cele mai solicitate, tranzacțiile non-premium scăzând doar cu 39% față de anul trecut. De asemenea, tarifele au scăzut cu 20%, deoarece operatorii din SUA au crescut capacitatea.

Datele CAPA și OAG arată că, pentru săptămâna 23 noiembrie, numărul scaunelor ocupate pe zborurile dintre SUA și Mexic s-au diminuat cu doar 12%, comparativ cu anul precedent. De exemplu, numărul locurilor ocupate pe zborurile dintre SUA și Canada au scăzut cu 91%.

Destinațiile mexicane sunt printre cele mai populare printre turiștii americani.

Recent, partenerii Delta Air Lines și Aeromexico au declarat că, în luna decembrie, intenționează să opereze 95% din zborurile pe care le-au operat în aceeași perioadă din 2019.

Delta și United Airlines intenționează să opereze zboruri către stațiunile din Mexic în perioada sărbătorilor de iarnă. Aeromexico oferă zboruri din MEX și GDL către numeroase destinații din SUA, inclusiv reluarea serviciului între MEX și Seattle (SEA).

Operatorii low-cost profită, de asemenea, de aceste oportunități.  Companiile mexicane Volaris și Viva Aerobus vor reîncepe cursele către diferitele destinații din SUA, iar companiile americane JetBlue și Southwest împreună cu Frontier Airlines adaugă, de asemenea, zboruri către destinațiile de agrement mexicane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.