fbpx Qatar Airways a lansat un program exclusiv pentru studentii din intreaga lume.

Qatar Airways a lansat un program exclusiv pentru studentii din intreaga lume.

0 195
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Qatar Airways a lansat un program global exclusiv studenților din întreaga lume. Student Club este alimentat de programul de loialitate al companiei aeriene, Qatar Airways Privilege Club. Programul oferă o serie de avantaje oferite studenților pentru a-i sprijini pe parcursul călătoriei lor educaționale.

Membrii Student Club se vor bucura de beneficii personalizate și reduceri, cum ar fi: tarife speciale la zboruri, alocații suplimentare pentru bagaje, flexibilitatea de a schimba datele zborului lor, super Wi-Fi gratuit la bord și multe altele.

De asemenea, vor fi înscriși automat la Qatar Airways Privilege Club – deblocând recompense și mai mari. Vor primi un upgrade de nivel ca și cadou de absolvire, precum și posibilitatea de a câștiga 5.000 de mile în cazul în care aduc un prieten în club.

Qatar Airways a creat Student Club pentru a oferi avantaje studenților.

În calitate de membri ai Privilege Club, studenții vor câștiga Qmiles atunci când călătoresc cu Qatar Airways, companiile aeriene oneworld® sau oricare dintre partenerii Qatar Airways.

De asemenea, studenții pot câștiga Qmiles folosind cardurile de credit Qatar Airways atunci când fac cumpărături la magazinele partenere Privilege Club.

Punctele de loialitate pot fi utilizate pentru achiziționarea de zboruri, upgrade-uri sau bagaje suplimentare Qatar Airways, cumpărături în Qatar Duty Free, precum și pentru zboruri și sejururi la hotelurile partenere.

Membrii vor primi un card digital, care poate fi stocat în portofelul mobil sau în aplicația mobilă Qatar Airways. Toți studenții care învață la zi sau la fără frecvență, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, sunt eligibili să se alăture programului.

Pentru a vă alătura Student Club, vizitați qatarairways.com/StudentClub!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.