UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 5-8 august. Liber la rezervări bilete de avion și cazări.

0 1.485

UNTOLD 2021, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de anul viitor, va avea loc în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Organizatorii UNTOLD spun că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții.


Și odată cu anunțarea perioadei festivalului UNTOLD 2021, puteți să vă rezervați biletele de avion și cazările. Bătălia este mare, iar tarifele cresc foarte repede de la o zi la alta. Pe ruta București – Cluj, în prezent aveți posibilitatea de a călători cu Blue Air sau TAROM. Totodată, aeroportul din Cluj este conectat cu numeroase orașe din Europa.

A VI-a ediție UNTOLD vine cu o nouă poveste magică, care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume, dar și alături de cel mai minunat public pe care un festival și-l poate dori.

#LookingForward – încredere, optimism și dorințe pentru 2021

Încrederea organizatorilor vine și din veștile bune privind existența unui vaccin la începutul anului viitor și din atenția tot mai mare acordată de specialiști dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

Un alt motiv este și sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală și de evenimente în anul 2021. În plus, reprezentanții UNTOLD, alături de alți organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiții.

De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregătește pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiștii preferați.

FANII SE POT ÎNREGISTRA PENTRU ABONAMENTE UNTOLD 2021

Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD.

În acest fel fanii și-au arătat toată susținerea pentru festivalul lor preferat. Cei care nu au achiziționat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD 2021 sunt așteptați să se înregistreze începând de astăzi pe untold.com pentru a afla primii ultimele noutăți despre ediția cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente.

Via iConcert.ro!

Leave A Reply

Your email address will not be published.