Merg să vizitez “Litoralul meu” – litoralul românesc

0 371

Dacă ar fi să aleg între munte şi mare, aş alege muntele. Dar n-aş refuza nici marea, mai ales când afară ar putea fi 35-40 de grade, iar apa mării ar fi tocmai bună de o bălăceală. Aşa că în perioada 23-26 mai 2013 sunt în vizită pe “Litoralul meu” – litoralul românesc. Info-tripul  este organizat de Accent Travel  în parteneriat cu Happy Tour şi reuneşte 10+1  bloggeri de travel din România.

happysor_litoralul_meu
Sunt curios ce s-a mai schimbat pe litoralul nostru, care este direcţia spre care se îndreaptă turismul de la malul Mării Negre şi cu ce ne poate surprinde în 2013. Mereu am criticat dur turismul românesc de pe litoral, mai ales când vine vorba de preţuri şi servicii, dar sper că situaţia s-a mai schimbat.

Scopul acestui info-trip este de a atrage atenția nișei de clienți online, dar nu numai, asupra serviciilor turistice din această zonă prin consultanţă oferită de agențiile de turism.

Conceptul info-trip-ului “#Litoralulmeu” se diferențiază de programul tradițional de vizite, pornind de la oportunitățile de petrecere a timpului liber şi diversitatea activităților ce pot fi întreprinse în zona litoralului românesc. Ne vom bucura de SPA/piscină, vom vizita herghelia din Mangalia, ne vom plimba cu caiacul, sămbătă ne vom plimba cu velierul Adornate, iar în ultima zi de info-trip vom avea parte de o degustare de vinuri la Crama Murfatlar. Se anunţă un final de săptămână cu multă distracţie.

————————————————–
#Litoralulmeu este un eveniment organizat de Accent Travel & EventsHappy Tour și HAPPYșor, cu servicii oferite de Hotel EuropaHotel VegaVelierul Adornate și Hotel Iaki.

Leave A Reply

Your email address will not be published.