blank

TAROM a câştigat premiul intâi la categoria „Turism – Linia aeriană a anului”- ediţia 2013

0 576

TAROM câştigă pentru al doilea an consecutiv premul întâi la catergoria „Turism – Linia aeriană a anului” la Gala Premiilor de Excelenţă în cadrul celei de-a şasea ediţii a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

tarom

Compania TAROM a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv câstigatoarea locului întâi la categoria „Turism – Linia aeriană a anului”, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă desfăşurată în data de 21.05.2013. Cea de-a şasea ediţie a evenimentului „HOTEL TOURISM & LEISURE INVESTMENT CONFERENCE 2013” a fost organizată de Evensys si a fost găzduită de JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

La categoria „Turism – Linia aeriană a anului”, compania TAROM a fost declarată câstigatoarea locului întâi dintr-o listă de 8 companii aeriene finaliste. Câştigătorul fiecărei categorii a fost desemnat prin cumularea votului exercitat de juriul format din 16 reprezentanţi din turism şi a votului public (8.000 de persoane au votat online, potrivit organizatorilor de la Evensys). În cadrul evenimentului au fost acordate premii şi destincţii pentru proiectele care au marcat industria turismului din România, la următoarele categorii: hotels & meeting venues , restaurante, baruri & cluburi, leisure şi turism, distincţii pentru experienţă şi excelenţă.

Tot săptămâna aceasta, oficialii TAROM au anunţat că au reuşit să reducă pierderile cu mult peste cifrele estimate. În primele 4 luni ale anului 2013, pierderile financiare au fost reduse cu 36 milioane RON, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a rezultatelor cu 35%.

Leave A Reply

Your email address will not be published.