#ATRADoftana – Workshop dedicat fotografiei de travel

2 365

Pe lângă pasiunile pentru tehnologie, călătorie, culinar, am una şi pentru fotografie. Am început să dezvolt această pasiune de la 12 ani, de când am intrat în posesia primului meu aparat foto. Pe vremea aceea erau cu filme de 24 sau 36 de cadre şi trebuia să fiu atent la ce fotografiez. Apoi am trecut la aparat digital, au apărut cardurile de memorie şi industria foto a explodat. La fel şi pasiunea mea!

Am făcut zeci de mii de fotografii în ultimii 5-6 ani, mai ales de când am început să scriu pe blogul personal. Apoi am dezvoltat diferite proiecte, iar fotografia este indispensabilă. Fotografiez cam tot ce prind când vine vorba de tehnologie şi călătorii. Plus că-mi place să fotografiez şi avioane, iar tehnica este mai complexă.

Fotografia joacă un rol important în turism. Vizităm locuri minunate şi de multe ori nu putem exprima în scris experienţele de neuitat, dar o fotografie face cât o mie de cuvinte.

ATRA-Afis

În perioada 29-31 mai 2013, Alex Filip, fondatorul Eventur, organizează un workshop de fotografie dedicat bloggerilor de turism din Romania. Aşa că n-am putut refuza această invitaţie şi abia aştept să aflu tehnici noi în foto travel de la Dragos Asaftei, un tânăr pasionat de fotografie şi pe care-l respect pentru tot ceea ce face.

Workshop-ul se va ţine la pensiunea ATRA, de pe Valea Doftanei, amplasată pe malul lacului Paltinu. Am vizitat această zonă în urmă cu ceva ani şi am rămas plăcut impresionat de atmosferă, de frumuseţile naturii şi de liniştea pe care am întâlnit-o pe aceste meleaguri. Sper ca acum să fie la fel.

Cât despre pensiunea ATRA nu am prea multe de spus. Ştiu că are 5 margarete, se bucură de un concept futurist, iar design-ul este rupt din filmele SF. Am aflat că, în cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, a primit titlul de „pensiunea anului 2013”. Cert este că mi-au stârnit interesul şi curiozitatea.

Deci, pentru cei interesaţi, săptămâna viitoare sunt la #ATRADoftana, un eveniment organizat de Eventur în parteneriat cu pensiunea ATRA Doftana şi Sony România şi vă invit să mă urmăriţi pe facebook şi twitter. Revin cu fotografii de la faţa locului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.