MasterCard deschide un Business Lounge pe aeroportul Henri Coandă

0 891

MasterCard deschide un Business Lounge pe Aeroportul București Otopeni Henri Coandă, oferind acces gratuit posesorilor de carduri MasterCard Premium – Platinum, World, World Elite și Corporate. Cu o suprafață de peste 350 mp, MasterCard Business Lounge poate găzdui până la 80 de călători, punând la dispoziția acestora gustări, cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice, totul într-un spațiu elegant.

Deschiderea MasterCard Lounge pe aeroportul din București face parte dintr-un program regional care urmărește să creeze posesorilor de carduri MasterCard Premium o experiență de călătorie deosebită. Astfel, MasterCard a deschis alte asemenea saloane în Praga, Budapesta și Kiev, iar posesorii de carduri MasterCard Premium pot beneficia, de asemenea, de intrare gratuită în salonul de business al aeroportului din Viena.

Chiar dacă nu au asupra lor laptopurile sau tabletele, vizitatorii MasterCard Lounge pot să-și verifice mail-urile sau să navigheze pe Internet, pentru că salonul este dotat cu tablete puse la dispoziţie de către Microsoft România. Având sistemele de operare Windows 8.1 şi Office 2013 instalate pe tablete, călătorii vor putea inclusiv să modifice sau să creeze documente Word, Excel şi Power Point sau să urmărească aplicaţii de business cum sunt Torch for Basecamp – pentru a ţine mai bine evidenţa agendei zilnice – şi Tradeville, care îi ajută să fie la curent cu evoluţiile pieţei bursiere. În plus, Internet Explorer 11 permite o navigare rapidă şi sigură, iar sistemul Bing Smart Search scurtează foarte mult durata de căutare a oricărei informaţii.

MasterCard Lounge este mobilat elegant, punând la dispoziția călătorilor un bar cu gustări și băuturi răcoritoare și alcoolice, dar și wi-fi – totul gratuit pentru cei care dețin carduri MasterCard Premium. Barul este aprovizionat și gestionat de Alpha Rocas, partener al proiectului.

Design-ul și amenajarea MasterCard Lounge au fost realizate de doi arhitecți români, Marian Oprea și Iulia Trifan – 122 StudioLab, care au o experiență bogată în proiecte de amenajare de birouri, lucrând pentru sediile unor corporații internaționale active în România sau pentru mari dezvoltatori.

Leave A Reply

Your email address will not be published.