blank

Air France-KLM şi-a întărit poziţia strategică pe America de Nord şi de Sud

0 641

Air France KLM şi-a întărit, începând din aceasta toamnă, poziţia sa strategică pe zona Americii de Nord şi de Sud, prin noi zboruri introduse spre Panama şi San Francisco, dar şi pe zona Europei de Nord, prin noi zboruri zilnice spre Stavanger, Norvegia.

Air France 2

Paris – Panama City cu Air France din 25 noiembrie 2013

Începând cu luna noiembrie a anului 2013, Air France operează 3 zboruri săptămânale (luni, joi şi sâmbătă) către destinaţia Panama, cu o aeronava Boeing 777-200, ce dispune de 309 locuri. Air France îşi lărgeşte astfel reţeaua din zona Americii Centrale, de Sud şi a Caraibelor, menţinându-şi poziţia de lider european în această regiune.

Paris – Stavanger (Norvegia) cu Air France din 31 martie 2014

Începând cu 31 martie 2014, Air France va opera două zboruri zilnice către Stavanger (Norvegia) cu plecare de pe Charles de Gaulle. Astfel, Air France va deservi o a doua destinaţie din Norvegia, dupa Oslo (trei zboruri zilnice) şi va completa oferta KLM care pune la dispoziţia clienţilor 5 zboruri săptămânale, cu plecare de pe Schiphol.

Air France va zbura cu A380 spre San Francisco

De la 30 martie 2014, Air France introduce o nouă destinaţie, San Francisco, zborurile fiind operate cu A380, cea mai mare aeronava de pasageri. Air France-KLM, alături de partenerii lor, deservesc peste 260 de zboruri zilnice transatlantice. Această colaborare are drept rezultat o reţea vastă, cu tarife variate şi cu posibilităţi favorabile de conexiuni. În 2014, Air France va oferi pasagerilor săi posibilitatea de a zbura către 11 destinaţii din Statele Unite (cu plecare de pe CDG): Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco şi Washington.

Leave A Reply

Your email address will not be published.