Marea Britanie impune izolarea de 14 zile pentru cei ce călătoresc din Spania

Marea Britanie impune izolarea de 14 zile pentru cei ce călătoresc din Spania

0 5.641
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Conform Foreign Office (Foreign and Commonwealth Office), Marea Britanie impune izolarea de 14 zile pentru cei ce călătoresc din Spania. Această decizie a autorităților din Marea Britanie vine după ce Spania a raportat vineri peste 900 de noi cazuri de COVID-19. Iar oficialii spanioli se tem de noul val, care stă să invadeze Spania. Să nu uităm că unele regiuni din Spania au fost deja închise pentru a doua oară.

Începând cu 26 iulie, toți cei ce vor călători din Spania în Marea Britanie vor fi nevoiți să stea în izolare 14 zile. Inclusiv cei ce vor călători din Insulele Baleare și Canare. Vor fi nevoiți să ofere datele de contact și punctul de izolare.

Totodată, FCO nu recomandă ca turiștii britanici să-și scurteze vacanțele din Spania. Asta înseamnă că încă nu vor fi afectate zborurile dintre cele 2 țări.

În acest moment, Spania are granițele deschise pentru țările UE, Marea Britanie și pentru țările din zona Schengen. Dar oricine călătorește în Spania trebuie să respecte câteva reguli.

Acestea fiind spuse, pandemia de COVID-19 continuă expansiunea pe valul 2.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.