Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Suedia și Portugalia intră pe ”verde”. Ce se întâmplă cu Egipt, Turcia, Emiratele Arabe Unite?

1 7.543

În această seară, INSP România a publicat lista galbenă a țărilor cu risc epidimiologic ridicat, conform Hotărârii nr 36 din 21.07.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Asta înseamnă că toți cei ce vor călători din aceste țări spre România, vor intra în carantină pe durata a 14 zile. Carantina persoanelor se instituie la domiciliul persoanei, la o locație declarată de aceasta sau, după caz, într-un spațiu special desemnat de autorități.

Suedia și Portugalia intră pe ”verde”

Conform acestei liste, Suedia și Portugalia intră pe ”verde” și, din 27 iulie, se pot relua zborurile directe din / spre România. Cei ce vor călători din Suedia și Portugalia nu vor intra în carantină în România.

Ce se întâmplă cu Egipt, Turcia, Emiratele Arabe Unite? Asta este o întrebare mai delicată. În mod normal, toți cei ce vor călători din aceste țări spre România nu vor intra în carantină. Dar oare se vor relua zborurile?

În teorie, cam tot ce nu e pe lista galbenă înseamnă că face excepție de la carantină / izolare și zborurile ar trebui reluate. Bineîntețeles, conform normelor europene.

Dar așteptăm cu maxim interes și NOTAM-ul de la ROMATSA. Până la 00:00, 27 iulie, ar trebui să știm clar ce se va întâmpla cu zborurile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.