Maldive intenționează să elimine testul PCR pentru cei vaccinați

0 421

Ministrul turismului, dr. Abdulla Mausoom, a declarat că lucrează la un proiect de lege care să permită intrarea în Maldive fără un test PCR COVID-19 negativ pentru cei vaccinați și aici se referă la vaccinarea cu 2 sau 3 doze, în funcție de vaccin.Dr. Mausoom a menționat că tot mai multe țări autorizează intrarea celor vaccinați în țările respective fără un test PCR suplimentar, acesta fiind momentul oportun pentru Maldive să ia asemenea decizii.

„După vaccinarea cu dozele aferente și după perioada de așteptare, dacă există, se dă un certificat de vaccinare. Când se primește acel certificat / card, călătoria va fi permisă fără alte teste. Este timpul ca Maldivele să facă acest lucru și să beneficieze toți turiștii vaccinați.”

Dr. Mausoom a declarat că, din moment ce Insulele Maldive au fost printre primele primele care și-au redeschis granițele și au existat beneficii pentru economie și țară, cu siguranță vor exista mult mai multe beneficii daca își vor deschide granițele pentru turiștii vaccinați.

Ministrul turismului a declarat că sunt în curs de discuții cu autoritățile competente pentru a obține permisele pentru turiștii vaccinați.

Maldive și-a lansat programul de vaccinare COVID-19 la 1 februarie 2021 cu vaccinul Covishield donat de guvernul indian. Până în prezent, 137.124 de persoane au primit prima doză de vaccin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.