blank

Mai multe filme de la Hollywood în sistemul de divertisment Lufthansa

Lufthansa a anunțat că și-a îmbunătățit oferta de divertisment. A introdus mai multe filme de la Hollywood, plus mai mult conținut multimedia internațional. Este o veste foarte bună pentru pasagerii Lufthansa.

0 811

Începând de azi, 11 iunie 2018, pasagerii Lufthansa pot alege dintr-o gamă variată de filme. În sistem sunt 180 de filme, cu 30% mai mult față de oferta anterioară. Pe baza feedback-ului din partea călătorilor, accentul se pune pe producțiile actuale de la Hollywood. În categoria „Hituri recente de la Hollywood„, puteți găsi filme de succes apărute în ultimele 12 luni sau 24 de luni.

Mai multe filme de la Hollywood

Evident că nu lipsesc producțiile clasice de la Hollywood. În plus, Lufthansa a introdus mai multe producții din Europa, China, India, Japonia și Coreea de Sud. Lufthansa a mărit, de asemenea, numărul de producții TV.

Puteți alege din peste 270 de emisiuni TV. În special, au fost extinse categoriile de documentare, sitcomurile și producțiile dramatice, care sunt la mare căutare. Pentru familiile cu copilași, sistemul a fost îmbunătățit cu 22 de filme potrivite pentru cei mici și 31 de programe TV.

Filmele și producțiile TV sunt traduse în opt limbi și, de cele mai multe ori, difuzate cu subtitrare în chineză sau în arabă, de exemplu. Meniul Lufthansa In-flight Entertainment este tradus în 10 limbi.

Meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal pot fi urmărite în avioanele Lufthansa

De la 1 iunie 2018, pentru că anul acesta va fi Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, Lufthansa a introdus câteva filme și documentare tematice în sistemul de divertisment. Câteva titluri interesante: “Pele: Birth of a Legend”, “Bend It Like Beckham”, “Die Mannschaft”, “Stars of Russia: Robert Lewandowski” și multe altele. De asemenea, majoritatea meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal vor putea fi urmărite la bordurile aeronavelor Lufthansa prin intermediul canalului Sport24.

Mai multe informații despre sistemul de divertisment Lufthansa!

Leave A Reply

Your email address will not be published.