Inaugurarea rutei Cluj – IAȘI cu TAROM (Foto)

De astăzi, 11 iunie, ieșenii și locuitorii din Moldovei au posibilitatea să călătorească cu avionul pe ruta directă Iași - Cluj-Napoca (și retur). Ruta este operată de compania națională Tarom. Are o frecvență de trei zboruri pe săptămână (luni, miercuri și vineri).

0 395

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri!<< Pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti avea dreptul pana la 600€.

După ce Blue Air a renunțat la ruta triangulară Iași – Cluj – Timișoara, TAROM a speculat oportunitatea și a căutat să acopere aceste segmente de zbor. Astăzi, 11 iunie 2018, TAROM a inaugurat ruta Cluj – Iași.

Ruta Cluj – IAȘI cu TAROM

Lansarea rutei a fost marcată printr-o conferință de presă în zona de plecări a terminalului T2, la care au participat reprezentanți ai companiei Tarom, conducerea Aeroportului Iași și a Consiliului Județean Iași, precum și reprezentanți ai mediului de IT și de afaceri local.

Invitații au ținut discursuri, iar la final au tăiat tortul tematic. Momentul de astăzi a culminat cu botezul aeronavei Tarom, atât la aterizarea cât și la decolarea pe/de pe Aeroportul Iași. Zborurile vor fi operate, în zilele de luni, miercuri și vineri, conform orarului:

IAȘI 14:15 – 15:35 CLUJ – în zilele de luni
CLUJ 12:35 – 13:50 IAȘI – în zilele de luni
IAȘI 19:00 – 20:20 CLUJ – în zilele de miercuri, vineri
CLUJ 17:20 – 18:35 IAȘI – în zilele de miercuri, vineri

iasi-cluj-tarom
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-1
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-2
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-3
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-4
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-5
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-6
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-inaugurare
FOTO: Marius Gerber

Tarifele pornesc de la 40 euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul. Pasagerii își pot achiziționa bilete de pe site-ul companiei: www.tarom.ro, prin agențiile proprii și partenere Tarom.

În prezent, de pe Aeroportul Iași, compania Tarom operează zboruri directe spre Londra (Luton), Tel Aviv, București, Timișoara și Cluj-Napoca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.