Inaugurarea rutei Cluj – IAȘI cu TAROM (Foto)

De astăzi, 11 iunie, ieșenii și locuitorii din Moldovei au posibilitatea să călătorească cu avionul pe ruta directă Iași - Cluj-Napoca (și retur). Ruta este operată de compania națională Tarom. Are o frecvență de trei zboruri pe săptămână (luni, miercuri și vineri).

0 86

După ce Blue Air a renunțat la ruta triangulară Iași – Cluj – Timișoara, TAROM a speculat oportunitatea și a căutat să acopere aceste segmente de zbor. Astăzi, 11 iunie 2018, TAROM a inaugurat ruta Cluj – Iași.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Ruta Cluj – IAȘI cu TAROM

Lansarea rutei a fost marcată printr-o conferință de presă în zona de plecări a terminalului T2, la care au participat reprezentanți ai companiei Tarom, conducerea Aeroportului Iași și a Consiliului Județean Iași, precum și reprezentanți ai mediului de IT și de afaceri local.

AirHelp get compensation

Invitații au ținut discursuri, iar la final au tăiat tortul tematic. Momentul de astăzi a culminat cu botezul aeronavei Tarom, atât la aterizarea cât și la decolarea pe/de pe Aeroportul Iași. Zborurile vor fi operate, în zilele de luni, miercuri și vineri, conform orarului:

IAȘI 14:15 – 15:35 CLUJ – în zilele de luni
CLUJ 12:35 – 13:50 IAȘI – în zilele de luni
IAȘI 19:00 – 20:20 CLUJ – în zilele de miercuri, vineri
CLUJ 17:20 – 18:35 IAȘI – în zilele de miercuri, vineri

iasi-cluj-tarom
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-1
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-2
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-3
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-4
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-5
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-6
FOTO: Razvan Pantescu
iasi-cluj-tarom-inaugurare
FOTO: Marius Gerber

Tarifele pornesc de la 40 euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul. Pasagerii își pot achiziționa bilete de pe site-ul companiei: www.tarom.ro, prin agențiile proprii și partenere Tarom.

În prezent, de pe Aeroportul Iași, compania Tarom operează zboruri directe spre Londra (Luton), Tel Aviv, București, Timișoara și Cluj-Napoca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »