Madrid – Male cu Iberia, din 2 iulie 2021

0 1.003

Madrid – Male cu Iberia, începând cu 2 iulie. Compania aeriană Iberia va opera zboruri spre Male, în Insulele Maldive, oferind tarife promoționale de la 639 euro/dus-întors la clasa Economy și 2.499 euro/dus-întors la Business Class. Pachete de vacanță, care includ zborurile, hotelul și transportul local, pot fi achiziționate de pe site-ul companiei aeriene, cu prețuri începând de la 1.099 euro.


În perioada 2 iulie – 30 august, compania aeriană spaniolă va efectua două zboruri săptămânale spre Male, capitala insulei Maldive, cu plecare de la Madrid, în zilele de luni și vineri, zborurile retur fiind în zilele de miercuri și duminică. Iberia va efectua aceste zboruri utilizând aeronave de tip Airbus A330-200, cu o capacitate totală de 288 de pasageri, 19 locuri la clasa Business și 269 de locuri la clasa Economy.

Madrid – Male cu Iberia.

IB6791 Madrid 21:20 – 11:25 +1 Male – luni și vineri
IB6792 Male 22:00 – 06:10 +1 Madrid – miercuri și duminică

„Aceată cursă spre Maldive reprezintă prima destinație a companiei aeriene din Oceanul Indian, care se întâmplă să fie una dintre cele mai sigure destinații pe timp de pandemie”, a remarcat Maria Jesús López Solás, Directorul de Vânzări al Iberia. „De asemenea, în ultimii ani, Iberia a segmentat oferta pentru a putea câștiga clienți și pentru a pregăti pferte care să fie pentru toate bugetele”, a adăugat ea.

Marii operatori turistici spanioli pregătesc pachete de vacanță Maldive.

Pachetulde vacanță care se găsește pe site-ul Iberia include 9 zile/8 nopți la hotel, plus zborul și transportul local, de la prețuri ce pleacă de la 1.099 euro. Aceasta include și o reducere de 25% la taxa normală a hotelului și posibilitatea de a modifica datele călătoriei, fără penalități sau taxe ulterioare.

Ministrul Turismului, dr. Abdulla Mausoom, a declarat că lucrează la un proiect de lege care să permită intrarea în Maldive fără un test PCR COVID-19 negativ pentru cei vaccinați și aici se referă la vaccinarea cu 2 sau 3 doze, în funcție de vaccin. Tot mai multe țări autorizează intrarea celor vaccinați în țările respective fără un test PCR suplimentar, acesta fiind momentul oportun pentru Maldive să ia asemenea decizii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.