blank

LunarCrush trimite 1.5 milioane de dolari pe Lună

0 136

Compania LunarCrush, care investește în criptomonede și NFT, va trimite pe Lună cheia unui portofel electronic ce conține 62 de bitcoini. La valoarea actuală, cei 62 de bitcoini valorează aproximativ 1,5 milioane de dolari. Dacă nu se grăbește cu livrarea, posibil ca contravaloarea lor să mai scadă. Bitcoin nu trece printr-o perioadă favorabilă.

Livrarea specială spre principalul satelit al Pământului este programată pentru toamna anului 2023, în timpul lansării rachetei SpaceX Falcon 9, ca parte a misiunii Artemis 1. Acești bitcoini vor fi o recompensă pentru prima persoană care va ajunge la ei.

„Când îți stabilești un obiectiv aparent de neatins, inovația poate fi incredibilă. Scopul nostru este să inspirăm oamenii să creeze comunități care vor deschide o nouă eră a descoperirilor. Toți studenții, grupurile și companiile pot merge pe Lună și pot găsi comori acolo”, a spus CEO-ul Lunar Crush Joe Vazzini.

Recompensa Bitcoin, numită Nakamoto_1, va fi deblocată de primul călător în spațiu care va ajunge pe Lună și va obține cheia portofelului, care va fi gravată pe un rover Lunar Outpost MAPP.”

Poate fi doar o poveste de 1 aprilie! Poate fi o misiune pe bune! Oricum ar fi, ideea pare fantastică!

Leave A Reply

Your email address will not be published.