Lumiwings a pus în vânzare bilete de avion pentru zboruri din Forli spre Europa de Est, inclusiv Craiova și Arad din România.

0 1.469

Compania Lumiwings, specializată în zboruri charter și cu originile în Grecia, va oferi zboruri în regim regulat de la un hubul din Forli, Emilia-Romagna în Italia, spre destinații din Europa de Est, inclusiv România.

Din 26 martie 2021, Lumiwings va opera zboruri din Forli către Europa de Est cu un Boeing 737-300, configurat să transporte 139 de pasageri la Economy Class. Printre destinațiile vizate: Praga în Republica Cehă, Craiova și Arad în România, Katowice și Lodz în Polonia și Odessa în Ucraina.

În sezonul estival 2021, mai sunt vizate și destinațiile din Marea Mediterană: Trapani în Sicilia, Cefalonia, Corfu, Santorini, Rodos și Heraklion în Grecia. Zborurile vor fi adăugate treptat pe tot parcursul verii, odată cu sosirea noilor avioane Boeing 737.

Program de vară confirmat de la sfârșitul lunii martie până la sfârșitul lunii octombrie 2021:

Din iunie, Katowice și Lodz vor fi deservite și de zboruri de legătură prin Forli din Trapani, Sicilia.

  • Forli-Praga-Forli: de două ori pe săptămână, vineri și duminică;
  • Forli-Katowice-Forli: de două ori pe săptămână, luni și vineri;
  • Forli-Lodz-Forli: de 2 ori pe săptămână, marți și sâmbătă (din iunie);
  • Pérugia-Katowice-Perugia: de 2 ori pe săptămână, luni și vineri (din iunie).

Din iunie, Arad va fi deservit și de zboruri de legătură prin Forli din Trapani, Sicilia.

  • Forli-Craiova-Forli: de două ori pe săptămână, luni și vineri (din 23 aprilie 2021);
  • Forli-Arad-Forli: de două ori pe săptămână, luni și vineri (din 23 aprilie 2021);
  • Pérugia-Arad-Perugia: de două ori pe săptămână, luni și vineri (din 23 aprilie 2021).
  • Forli-Odessa-Forli: de două ori pe săptămână, joi și duminică (din iunie)
  • Pérugia-Odessa-Perugia: de două ori pe săptămână, joi și duminică (din iunie)

TAL Aviation Group este responsabilă pentru distribuția serviciilor Lumiwings. „ Suntem încântați de lansarea de noi servicii în Cehia, Polonia, România și Ucraina. Lumiwings este o companie aeriană tânără și dinamică, iar clienții noștri vor găsi o abordare prietenoasă și profesionistă la rezervarea călătoriilor individuale sau de grup pe zborurile Lumiwings, prin intermediul nostru ”, a declarat Nissim Sagis, director comercial al TAL Aviation Group.

Acum, dacă e să ne uităm în istoria aviației, astfel de lansări au mai fost, dar tot mai puține au reușit să fie duse până la capăt. Multe companii aeriene au promis zboruri din Italia spre România, care nu ai mai avut loc. E greu de crezut că anul acesta, când pandemia de COVID-19 guvernează planeta, vor fi zboruri din Italia spre Craiova și Arad. Noi le dorim cer senin și zboruri multe, fără restricții.

Leave A Reply

Your email address will not be published.