Lufthansa va zbura cu A380 și 747 în Noua Zeelandă. Zboruri de repatriere!

0 1.144

În zilele următoare, Lufthansa va opera 10 zboruri de repatriere din Noua Zeelandă. Va folosi o flotă mixtă, formată din 5 x Airbus A380 și 5 x Boeing 747-400/8i. Zborurile vor fi operate din Auckland și Christchurch.

De la începutul anului, viața oamenilor pe planetă a fost răvășită de noul coronavirus COVID-19. Ceea ce la început părea a fi o epidemie regională în China, a ajuns acum să țină în izolare miliarde de oameni. Odată cu anunțarea pandemiei la nivel global, guvernele tuturor țărilor au început să ia măsuri ferme pentru distanțarea socială. Au închis granițe, au suspendat zboruri, au impus restricții drastice de călătorie.

Zboruri de repatriere din Noua Zeelanda, operate de Lufthansa

Sute de mii de turiști au rămas blocați în diferite colțuri ale lumii. Pe lângă aceștia, foarte mulți cetățeni ai acestei planete au vrut să fugă din calea virusului spre țările de origine. Companiile aeriene colaborează cu autoritățile din fiecare țară și organizează periodic zboruri de repatriere.

Inclus Lufthansa a operat sute de zboruri speciale și mai pregătește încă 55 pentru a repatria nemți și europeni de pe alte continente. În perioada următoare, Lufthansa va opera 10 zboruri speciale din Noua Zeelandă.

5 avioane Airbus A380 (509 locuri fiecare) și 5 avioane Boeing 747 (371 locuri fiecare) vor zbura din Auckland și Christchurch spre Frankfurt. 210 membri ai echipajului vor fi la bordurile aeronavelor, care vor călători spre îndepărtatele insule din Pacificul de Sud. Zborurile vor avea escală la Bangkok pentru alimentare și schimbarea echipajului. Chiar dacă sunt zboruri speciale, se vor respecta perioadele de odihnă.

Pe 7 aprilie și pe 8 aprilie, primele aeronave vor ateriza la Frankfurt. Vorbim de un Boeing 747-400 (D-ABVP), care va opera zborul LH355, pe direcția Christchurch – Frankfurt via Bangkok. Acesta va ateriza marți, în jurul orei 11:30 UTC. Miercuri este așteptat un Airbus A380 (D-AIMC), care va zbura din Auckland, indicativul zborului fiind LH357.

La ora publicării acestui articol, aeronava Boeing 747-400 (D-ABVP) a decolat din Christchurch spre Bangkok (escala tehnică), apoi își va continua zborul spre Frankfurt.

Zboruri de repatriere din Noua Zeelanda, operate de Lufthansa

Primirea refugiaților este pregătită împreună cu Fraport, poliția federală și departamentul de sănătate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.