blank

Coronavirus: Lufthansa, SWISS si Austrian Airlines anuleaza toate zborurile spre China continentală

0 1.179

Epidemia din China, care este provocată de coronavirus, este departe de a putea fi ținută sub control. Zilnic apar sute de noi cazuri, iar peste 100 de persoane și-au pierdut viața. Însă cifrele oficiale sunt cu semnul întrebării, situația reală fiind mult mai amplă după cum menționează locuitorii din regiunea Wuhan.

În acest context, tot mai multe companii aeriene anunță anularea de zboruri spre destinații din China. Lufthansa Group, reprezentată de companiile Lufthansa, SWISS și Austrian Airlines, a decis suspendarea tuturor zborurilor spre China continentală.

Lufthansa, SWISS si Austrian Airlines – zboruri anulate spre China

Pentru moment, decizia a fost luată pentru zboruri programate până pe 9 februarie. În funcție de situația din China, termenul suspendării zborurilor poate fi modificat. Iar rezervările din/spre China au fost blocate până la final de februarie.

lufthansa-austrian-airlines-swiss-zboruri-anulate-china

Pasagerii cu bilete cumpărate înainte de 23 ianuarie, care au zboruri programate între 24 ianuarie și 29 februarie, au dreptul să-și schimbe programarea spre destinația dorită sau să solicite restituirea banilor. De menționat că noua călătorie trebuie programată până la 30 septembrie 2020.

Zborurile afectate sunt spre destinațiile din China: Beijing, Shanghai, Shenyang și Qingdao. În total vor fi afectate 54 de zboruri săptămânale cu plecare din Germania, Austria și Elveția.

De menționat faptul că toate zborurile din / spre Hong Kong rămân active conform programului existent. În prezente, Lufthansa, SWISS si Austrian Airlines operează 19 zboruri săptămânale spre regiunea autonomo Hong Hong.

Noile măsuri au fost luate pentru siguranța pasagerilor și a echipajelor. Până la urmă nu cred că dorește cineva să călătorească în zone contaminate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.