Lufthansa lansează opțiunea „Sleeper’s Row” pe zborurile pe distanțe lungi și foarte lungi

0 430

Începând cu 2 august, pasagerii Lufthansa care călătoresc la clasa Economy pe anumite zboruri lung-curier, vor avea opțiunea de a rezerva „Sleeper’s Row” la check-in sau la poartă, înainte de zbor. Cu această nouă ofertă atractivă, pasagerii vor primi un rând întreg de locuri pentru ei înșiși, format din trei până la patru locuri adiacente, pe toată durata zborului.Această ofertă vine cu o pernă, o pătură și o saltea confortabilă asemănătoare cu cele folosite la Business Class, permițând pasagerilor să se relaxeze pe deplin în timp ce se află la bord înainte de a ajunge la destinația finală. Siguranța în timpul zborului este asigurată de o centură specială, care rămâne fixată chiar și atunci când pasagerul este culcat, acesta având inclusiv instrucțiuni de siguranță separate.

Pasagerii care rezervă un Sleeper’s Row pot beneficia de pre-îmbarcare, permițându-le să intre în avion mai devreme decât alți oaspeți.

Lufthansa oferă „Sleeper’s Row” pe zborurile pe distanțe lungi de aproximativ unsprezece ore sau mai mult, de exemplu pe rute spre Extremul Orient, coasta de vest a Statelor Unite, America Centrală și de Sud sau Africa de Sud.

Taxa suplimentară este cuprinsă între 159 și 229 de euro per segment. Pentru fiecare zbor sunt oferite maximum trei rânduri. Rezervările în avans nu sunt posibile.

Lufthansa a testat opțiunea „Sleeper’s Row” pe ruta Frankfurt – São Paulo – Frankfurt timp de câteva săptămâni, la sfârșitul anului trecut. Opțiunea a primit feedback pozitiv din partea pasagerilor și a fost foarte solicitată, fiind un pas suplimentar spre o mai mare diversitate de produse la Clasa Economy pentru a satisface dorințele pasagerilor de mai mult confort și individualitate. Echipând aeronavele care operează zboruri pe distanțe lungi cu această opțiune de zbor, Lufthansa oferă pasagerilor săi servicii suplimentare pentru a face zborul și mai plăcut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.