blank

AirFi la bordul aeronavelor TAROM

2 1.143

TAROM lansează AirFi, un nou serviciu la bordul aeronavelor. Majoritatea oamenilor doresc să fie mereu conectaţi la informaţii, indiferent de loc şi timp. TAROM, în parteneriat cu Dnata, introduce AirFi, cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor sale.

AirFi in avioanele TAROM

TAROM Airbus A310

Având dimensiunea aproximativă a unei cutii de pantofi și cântărind 1,2 kilograme, două dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri. Pe aeronavele Airbus A310, vor fi montate 3 dispozitive AirFi. Pe aeronavele Airbus și Boeing din flota TAROM vor fi instalate 2 dispozitive AirFi.

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. De asemenea, interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tabletă sau laptop).

Platforma AirFi oferă pasagerilor o gamă largă de opţiuni: magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică.

De asemenea, platforma include şi un formular de păreri asupra serviciilor TAROM, ceea ce va duce la creşterea gradului de satisfacere a necesităţilor pasagerilor şi o îmbunătăţire a relaţiei cu clienţii.

Autonomia consolei AirFi durează până la 14 ore. Cu fiecare aterizare conţinutul cutiei AirFi este actualizat, astfel încât pasagerii să fie mereu la curent cu ultimele noutăți.

Declaraţie – Gabriel STOE – Director General Compania TAROM
“Nevoia de informație, mobilitate și conectivitate permanentă ne-a determinat să lansăm serviciul AirFi. Prin intermediul acestui seriviciu, pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informații, să vadă filmul favorit sau să afle toate datele despre călătorie și destinația finală.”

Începând cu luna august, serviciul va fi activ pe zborurile spre Dubai, Madrid și Barcelona. Va fi gratuit, iar pasagerii se vor putea conecta prin intermediul propriilor dispozitive mobile. AirFi este un serviciu de Wireless intranet. Nu o să vă puteți conecta la rețeaua de internet și nici să stați pe rețelele de socializare.

Foto cover travellife.ro

2 Comentarii
  1. Tom says

    Bateria la telefon/tableta sa te tina…

    1. Sorin Rusi says

      Pentru zboruri de 2-3 ore nu cred ca este o problema 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.