blank

Lufthansa Group îmbunătățește experiența de călătorie cu o nouă cabină inovatoare

0 1.134

Pasagerii Lufthansa Group se pot bucura acum de o experiență de zbor cu totul nouă pe rutele pe distanțe scurte și medii. Datorită unei noi cabine inovatoare, compania aeriană îmbunătățește considerabil confortul de călătorie. Mâine, primul Airbus 321neo cu cabina modernă Airspace va decola de la Frankfurt spre Fuerteventura.

Noua cabină are multe de oferit: noul spațiu de depozitare din aeronavă este cu 40% mai mare și poate incorpora cu până la 60% mai multe valize, deoarece pot fi depozitate vertical.

Pe lângă Lufthansa, noua cabină va fi utilizată și de Swiss, Brussels Airlines și Eurowings în noile avioane ale familiei Airbus 320.

Designul cabinei și zona de intrare au fost redesenate pe scară largă și par acum mai luminoase și mai prietenoase. Așa-numitul Human Centric Lighting, un sistem de iluminare special programat, flexibil, luminează cabina în lumină roșie caldă, tonuri intermediare gradate până la lumină albastră mai rece. În funcție de timpul zilei sau al nopții, lumina din cabina aeronavei este astfel adaptată la bioritmurile pasagerilor.

Confortul locurilor a fost, de asemenea, îmbunătățit: pereții laterali ai cabinei Airspace vor oferi – în viitor – pasagerilor mai mult spațiu în zona umerilor. În plus, toaletele moderne sunt și mai ușor de utilizat pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Lufthansa-imbunatatete-experienta-calatorie-cabină-inovatoare-1

„Indiferent de criză, continuăm să ne concentrăm cu emfază pe o ofertă premium pentru oaspeții noștri”, subliniază Heike Birlenbach, Manager de Experiență pentru Clienți al Lufthansa Group. „Pentru noi, premium înseamnă să oferim în permanență oferte de înaltă calitate, individualizate și relevante pentru toți pasagerii noștri. Cu noua cabină Airspace, îmbunătățim în mod semnificativ experiența de călătorie pe rutele pe distanțe scurte și medii.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.