Eve Urban Air și Microflite au anunțat un parteneriat pentru dezvoltarea unui eVTOL

0 318

Eve Urban Air Mobility, companie subsidiară a Embraer, și Microflite, unul dintre principalii operatori de elicoptere din Australia, au anunțat un parteneriat care va pune bazele operațiunilor de mobilitate aeriană urbană din Australia, care se așteaptă să înceapă în 2026.


Microflite și Eve intenționează să înceapă parteneriatul folosind elicoptere, acolo unde este cazul, ca dovadă a conceptului pentru a valida parametrii care se vor aplica viitoarelor operațiuni de decolare și aterizare electrice verticale (eVTOL), cunoscute și pe piață ca EVA (Electric Vertical Aircraft). Acest parteneriat își propune, de asemenea, să dezvolte noi servicii și proceduri care vor crea un mediu de operare sigur și scalabil pentru operațiunile EVA împreună cu anumite comunități și alte părți interesate din industrie.

Această lucrare a pus bazele explorării conceptelor noi și practice pentru a facilita în siguranță introducerea taxiurilor aeriene în Melbourne, Australia.

Microflite a lucrat cu Eve din 2019 contribuind la conceptul de operațiuni dezvoltat în comun între Eve și Airservices Australia.

„Acest parteneriat este o nouă fazăă pentru Microflite. Australia are nevoie de o creștere post-COVID și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât prin dezvoltarea de locuri de muncă de înaltă tehnologie și cu emisii reduse de carbon care să susțină transportul, turismul și dinamismul acestei țări minunate. Microflite va colabora îndeaproape cu Eve și partenerii săi pentru a evalua cea mai bună cale pentru a aduce acest serviciu inovator clienților”, a declarat Jonathan Booth, CEO al Microflite.

„Parteneriatul nostru cu Microflite îi permite lui Eve să aducă inovație și noi soluții de mobilitate pe piața australiană. Putem furniza o soluție cuprinzătoare, inclusiv servicii de întreținere și gestionare a traficului aerian, pregătindu-ne să introducem acest timp de avion în Australia, beneficiind – în același timp – de experiența operațională locală extinsă a Microflite”, a declarat Andre Stein, Președinte și CEO al Eve Urban Air Mobility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.