Lufthansa angajează 20 000 de persoane pentru a acoperi deficitul de personal!

0 686

Transportatorul german Lufthansa ( LHAB ) ( LHA ) a anunțat planul de a angaja 20000 de angajați într-o campanie amplă de recrutare.

Pe măsură ce transportatorul continuă să observe o redresare puternică a cererii de pasageri pentru călătoriile aeriene după pandemie, Lufthansa încearcă să angajeze profesioniști în aviație pentru a ocupa roluri precum piloți, membri ai echipajului de cabină și tehnicieni de aeronave, precum și specialiști IT și avocați.

Se așteaptă ca noii veniți să se alăture transportatorului aerian la bazele sale din Germania, Austria, Belgia și Elveția, în special la Frankfurt (FRA), München (MUC), Hamburg (HAM), Viena (VIE), Bruxelles (BRU) și Zurich (CRH).

Lufthansa ( LHAB ) ( LHA ) avea puțin sub 140.000 de angajați la sfârșitul anului 2019, înainte de pandemia COVID-19. Cu toate acestea, între 2020 și 2022, compania aeriană a luat măsuri drastice de reducere a costurilor și a concediat cel puțin 10.000 de angajați. Mișcarea a dus la lipsuri de personal care au cauzat dificultăți operaționale și au forțat Lufthansa ( LHAB ) ( LHA ) să reducă mii de zboruri în timpul sezonului de vară de vârf din 2022.

Leave A Reply

Your email address will not be published.