blank

Belgrad – Chicago cu Air Serbia, din 17 mai 2023

0 414

Air Serbia a anunțat astăzi că va lansa serviciul către Chicago începând cu 2023, marcând a doua rută a transportatorului către Statele Unite. Începând cu primăvara anului 2023, Air Serbia va lansa zboruri fără escală între Belgrad (BEG) și Chicago (ORD):

  • Ruta va funcționa de două ori pe săptămână începând cu 17 mai 2023 (miercuri și sâmbătă)
  • Ruta va funcționa de 3 ori pe săptămână începând cu 12 iunie 2023 (luni, miercuri și sâmbătă)

Durata unui zbor va fi de 11 ore spre SUA și de aproximativ 10 ore spre Serbia. Zborurile sunt deja în vânzare.

programul zborurilor Belgrad – Chicago cu Air Serbia

Pentru prima dată în ultimii 32 de ani când va exista un zbor non-stop între cele două orașe. Chicago are aproximativ 350.000 de rezidenți de origine sârbă și un număr mare de rezidenți din alte țări din fosta Iugoslavie, precum și din țările balcanice vecine.

În prezent, singura destinație a Air Serbia în Statele Unite este New York (JFK), iar compania aeriană operează continuu acea rută de aproximativ șase ani. Apoi, din decembrie 2022, Air Serbia va lansa o nouă rută între Belgrad și Tianjin, China (TSN). Chicago va fi a treia destinație lung-curier Air Serbia.

Zborurile lung-curier sunt operate cu aeronave Airbus A330, Air Serbia având deja 2 astfel de avioane în flotă. Este grozav să vedem că Air Serbia se extinde, în sensul că această compania adaugă rute noi din Belgrad, transformând aeroportul într-un hub important în regiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.