blank

Etihad Airways va transmite în direct toate meciurile Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022

0 396

Fanii fotbalului, care zboară cu Etihad Airways în timpul Campionatului Mondiale de Fotbal Qatar 2022, pot ​​urmări fiecare meci în direct, în timp ce sunt în zbor, pe canalele de divertisment E-BOX ale Etihad: Sport 24 și Sport 24 Extra.

Serviciul de LIVE TV este disponibil la bordul flotei de avioane Etihad Airways care leagă destinații din Europa, America de Nord, Australia, Asia și Africa, cu hub-ul său în Abu Dhabi. Oaspeții care doresc să își maximizeze experiența pot vizita etihad.com pentru a vedea programul complet al meciurilor.

meciuri live la bordul avioanelor Etihad Airways

Pentru a sprijini afluxul mare de călători în regiune, Etihad Airways a crescut capacitatea de zbor către Qatar și operează șase zboruri zilnice între Abu Dhabi și Doha până la 18 decembrie 2022.

Pe lângă fotbalul în direct, pasagerii Etihad pot urmări și alte evenimente sportive internaționale, cum ar fi Asociația Națională de Baschet (NBA) și Liga Națională de Fotbal (NFL). E-BOX de la Etihad oferă, de asemenea, canale de știri globale și cele mai recente filme de la Hollywood, Bollywood și multe altele.

Etihad Airways a primit premiul Passenger Choice 2022 pentru cel mai bun divertisment din Orientul Mijlociu. APEX a colaborat din nou cu TripIt de la Concur, cea mai bine cotată aplicație de organizare a călătoriilor din lume, pentru a colecta feedback anonim al pasagerilor pe baza feedback-ului neutru al pasagerilor terți și a informațiilor pentru onoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.