Love is in the air

0 487

Voi cum aţi sărbătorit Valentine`s Day? Eu nu sunt un fan al acestei zile, dar îmi place să iubesc şi să o fac fără limite şi zile speciale. Cred că dragostea se trăieşte intens în fiecare zi. Totuşi, uneori este bine să ne reamintim de jumătăţile noastre într-un mod mai special. Şi dacă nu ne amintim noi, au grijă cei din jur. Valentine`s Day 2013 nu putea să treacă fără ca operatorii aerieni să nu pregătească surprize pasagerilor. Au început cu promoţii şi oferte la biletele de avion pentru Valentine’s Day 2013 şi au continua cu multe surprize, pe 14 februarie.

Love_is_in_the_air
foto: www.weddingstylebykalynjohnson.com

Air Malta a pregătit avionul iubirii – Love Plane, iar 52 de cupluri s-au bucurat de o seară specială la bordul acestuia. Au fost 2 ore de zbor cu servicii de lux, surprize culinare şi daruri special alese pentru îndrăgostiţi. Totul a început cu băuturi fine la La Valette Club Lounge, pe aeroportul Malta International. Îmbarcarea s-a făcut pe la poarta special decorată şi pregătită pentru acest eveniment. Nu au lipsit trandafirii, şampania şi muzica.

TAP Portugal a cereut sprijinul fanilor de pe facebook şi a strâns foarte multe declaraţii de dragoste. Acestea au fost apoi distribuite la bordul aeronavelor. Este frumos ca cineva să-ţi aducă aminte că merită să iubeşti!

Southwest Airlines a oferit două bilete de avion, spre orice destinaţie operată de ei, unor îndrăgostiţi care s-au căsătorit de Valentine`s Day.

Până la urmă, ce înseamnă Valentine`s Day? Cine este Cupidon? Ce este iubirea? Răspunsurile la aceste întrebări sunt date de câţiva copilaşi drăguţi, în filmuleţul de mai jos! Vă invit să-l urmăriţi!

Şi nu puteam să închei acest articol fără să nu aduc în discuţie o piesă dragă – John Paul Young – Love Is In The Air!

Dragostea pluteşte în aer! Iubiţi-vă mult!

Leave A Reply

Your email address will not be published.