Larnaca – Londra Heathrow cu Cyprus Airways, din 10 septembrie 2021

0 349

Transportatorul național din Cipru, Cyprus Airways, a anunțat lansarea unei noi rute ce va uni capitala Larnaca cu capitala Marii Britanii, Londra. Compania aeriană cipriotă cu sediul în Larnaca oferă publicului o destinație care a fost una dintre cele mai populare de pe piața din Cipru. Alegerea aeroportului Heathrow din Londra asigură faptul că ciprioții care călătoresc la Londra se vor bucura de facilitățile excelente pe care Heathrow le are de oferit vizitatorilor londonezi.Pionier în industria turistică cipriotă, Cyprus Airways operează o rețea de 11 destinații internaționale spre Salonic, Heraklion, Skiathos, Preveza, Praga, Moscova, Sankt Petersburg, Tel Aviv, Beirut și Malta, cu London Heathrow cea mai recentă destinație adăugată.

Larnaca – Londra Heathrow cu Cyprus Airways

Zborurile sunt programate să înceapă din 10 septembrie 2021, cu plecare din Larnaca dimineața, un moment convenabil pentru a vă bucura de o zi întreagă la Londra. Zborurile vor fi operate zilnic, pe tot parcursul anului. și vor fi opetae cu aeronave de tip Airbus A319.

CY 602 Larnaca 08:30 – 11:30 Londra Heathrow
CY 603 Londra Heathrow 12:30 – 19:10 Larnaca

Prețurile biletelor pentru zborurile Cyprus Airways spre și dinspre Londra Heathrow își propun să ofere publicului călător tarife competitive. Ciprioții sunt sfătuiți să rezerve rapid pentru a profita de tarifele care încep de la 119 € pentru zborurile din Larnaca spre Londra Heathrow și de la 92 GBP pentru zborurile din Londra Heathrow spre Larnaca.

Compania a anunțat o ofertă limitată pentru rezervările făcute până la 15 septembrie 2021. Pasagerii care rezervă bilete de bază pot adăuga în coș și un bagaj de 10 kg pentru un cost de doar 5 EUR. În plus, Cyprus Airways a anunțat o taxă de penalizare zero pentru modificările zborurilor la biletele tarifare de bază, sub rezerva regulilor tarifare.

Recent, Cyprus Airways a fost achiziționată de SJC Group, un grup maltez de companii cu operațiuni în Africa și Orientul Mijlociu, care încorporează o serie de activități diferite, inclusiv operațiuni de zbor comercial cu elicoptere și întreținere de la hangare dedicate la Aeroportul Internațional Malta. Grupul SJC menține o flotă de aeronave private pentru a furniza servicii de urgență în părți îndepărtate ale lumii. Compania este, de asemenea, un furnizor important de servicii de incendiu, siguranță și securitate în Malta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.