BLUE AIR anunta RESCUE FARES pentru pasagerii afectati de anularile de pe rutele catre/ de la Londra Heathrow

0 686

British Airways anulează toate zborurile București – Londra Heathrow în luna august, iar cursele Londra Heathrow – Cluj Napoca sunt amânate pentru o dată ulterioară. În acest context, BLUE AIR anunță RESCUE FARES pentru pasagerii afectați de anularea zborurilor British Airways de pe rutele București – Londra Heathrow – București și Cluj Napoca – Londra Heathrow – Cluj Napoca.


Blue Air introduce un tarif fix de 100 GBP/ 119 EURO / segment disponibil până la 31 iulie 2021 exclusiv pentru pasagerii afectați de anulările British Airways.

Blue Air vine în ajutorul clienților British Airways afectați de anularea zborurilor de pe rutele OTP – LHR – OTP /CLJ – LHR – CLJ cu date de călătorie cuprinse intre 1 august si 2 septembrie, oferind un tarif fix special de 100 GBP / 119 EUR / segment (comparativ cu prețurile normale disponibile pe site). Blue Air evaluează, de asemenea, posibilitatea creșterii capacității pe rutele catre/ de la Londra Heathrow.

Pentru a beneficia de acest tarif special, clienții trebuie să trimită un mesaj prin intermediul Facebook messenger Blue Air sau sa sune in Call Center, specificând că detin un bilet British Airways pe rutele / perioada mentionate, iar agenții ii vor ajuta să efectueze o rezervare pe un zbor Blue Air.

Pasagerii trebuie să prezinte o dovadă a unei rezervări pe un zbor British Airways cu date de călătorie între 1 august – 2 septembrie 2021. Tariful fix de 100 GBP / 119 EUR se referă la tariful BlueBasic. Oferta RESCUE FARE este disponibilă până pe 31 iulie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.