Laptopul business ASUS ExpertBook B9 este disponibil în România

0 1.182

Oprim programul obișnuit cu știri și informații din aviație și travel pentru a vă prezenta un ”prieten” portabil pentru activitățile profesionale. Este vorba de noul laptop de business ASUS ExpertBook B9, care a ajuns în România.ASUS ExpertBook B9 este un model dedicat oamenilor de business, dar și pentru orice utilizator cu pretenții. Are doar 995 de grame și autonomie de până la 24 de ore. Este ideal pentru deplasările zilnice și pentru lucrul de oriunde. Pentru noi, cei ce suntem pasionați de călătorie, acest model este perfect – autonomie și portabilitate + performanță de top. Ce îți poți dori mai mult de la un laptop?

Laptopul business ASUS ExpertBook B9

ASUS ExpertBook B9450 este construit într-o carcasă din aliaj de magneziu și litiu, fiind ușor și rezistent în ciuda unei grosimi de doar 14,9 mm. Finisajele Star Black și estetica discretă și elegantă se potrivesc ținutelor și mediului business.

Acest model a trecut prin numeroase teste de nivel militar, fiind pregătit să reziste unui regim intens de lucru. Chipul de securitate Trusted Platform Module 2.0 (TPM), un filtru pentru camera web și o cameră IR integrată pentru autentificarea biometrică sigură oferă o securitate consolidată, astfel încât datele să fie păstrate în siguranță.

ASUS ExpertBook B9 are ecran de 14 inch

Ecranul de 14 inchi cu rezoluție Full HD și acoperire 100% sRGB are design NanoEdge, adică o ramă foarte îngustă pe cele patru laturi pentru imagini mai captivante, fără elemente care să distragă atenția de la activitățile productive.

Alte elemente de design includ balamaua ErgoLift pentru sesiuni de tastare mai confortabile, o matrice de patru microfoane care suportă atenuarea zgomotului de fond și o bară luminoasă în fața laptopului ce se activează la utilizarea Microsoft Cortana și Amazon Alexa.

Pentru utilizatorii ce lucrează intens cu date numerice, ExpertBook B9450 este primul laptop de business ce include tehnologia exclusivă ASUS NumberPad 2.0, o tastatură numerică iluminată LED, integrată în touchpad.

ASUS ExpertBook B9 este disponibil în România

Am lăsat spre final configurația. ASUS ExpertBook B9450 este construit în jurul unui procesor Intel Core i7-10510 din generația a 10-a, ce poate urca în frecvență până la 4,90 GHz. Are până la 16 GB memorie RAM și două SSD-uri M.2 NVMe de 512GB pe PCIe 3.0 x4. Beneficiază de conexiune Wi-Fi 6 de ultimă generație. Portabilul poate rula orice aplicație specifică mediului de afaceri.

Atunci când se află pe birou, ExpertBook B9450 facilitează creșterea productivității prin conectarea unui monitor extern prin intermediul unui port HDMI de dimensiuni normale aflat pe laterala dreaptă a laptopului. Două porturi USB-C cu Thunderbolt 3 suportă, de asemenea, extensia ecranului, încărcarea rapidă și stocarea externă.

Și la final prețul. Modelul ExpertBook B9450FA configurat cu procesor Intel Core i7-10510, 16GB RAM și stocare pe SSD (2x 512GB) poate fi achiziționat prin intermediul magazinelor specializate din România la prețuri aproximative de 7998 de lei (taxe incluse).

Leave A Reply

Your email address will not be published.