Etihad Airways va relua ruta Londra – Melbourne via Abu Dhabi

0 344

Etihad Airways intenționează să reia serviciul regulat de pasageri între Australia și Marea Britanie la sfârșitul acestei luni. Evident că nu prin zbor non-stop / fără escală, ci cu stop la Abu Dhabi.

Conform informațiilor existente. Etihad Airways ar urma să reia zborurile de la hub-ul său din Abu Dhabi spre Australia începând cu 15 mai. Iar din 21 mai, va zbura din Abu Dhabi spre Marea Britanie. Pentru început va fi operată o singură frecvență Melbourne – Abu Dhabi – Londra.

Londra – Melbourne via Abu Dhabi

Pentru început se va zbura cu Boeing 777-300ER, urmând ca din 21 mai să fie introdus Boeing 787-9. Deoarece zborurile de tranzit în Abu Dhabi sunt încă interzise, ​​Etihad Airways va folosi aceeași aeronavă pentru zborurile de pe ruta Melbourne – Abu Dhabi și Abu Dhabi – Londra Heathrow, pasagerii rămânând la bord în Emiratele Arabe Unite.

Etihad Airways a menționat că zborurile vor fi în conformitate reglementările impuse de Emiratele Arabe Unite, dar și cu cele aplicate de celelalte țări. Vor fi respectate toate măsurile de siguranță și sănătate.

Carantină în Australia și Marea Britanie

MARE ATENȚIE! Pasagerii, care ajung în Australia, trebuie să fie izolați pentru carantină timp de 14 zile de la sosirea lor, cu mici excepții. După încheierea acestei perioade, aceștia se pot deplasa intern, pe teritoriul Australiei.

În Marea Britanie, guvernul intenționează să introducă o perioadă de carantină de 14 zile pentru pasagerii care sosesc din străinătate. Cu toate acestea, în urma unui acord reciproc, regula nu se va aplica pasagerilor care sosesc din Franța.

Leave A Reply

Your email address will not be published.