Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

LAN a intrat în posesia primului Boeing 787 Dreamliner

0 429

Pe 31 august, LAN şi Boeing au sărbătorit livrarea primului Boeing 787 Dreamliner către operatorul din America Latină. LAN Airlines este una dintre cele mai mari companii aeriene din America Latină şi al patrulea operator din lume de Boeing 787 Dreamliner. Au fost comandate 32 de aeronave din acest model. Evenimentul de livrare a avut loc în apropierea fabricii de Boeing 787, Everett, Washington.

LAN are baza principală în Santiago, Chile şi primele rute operate cu 787 vor fi Buenos Aires, Lima, Los Angeles, Madrid și Frankfurt. Aeronava va intra pe rutele comerciale începând cu luna următoare, iar rutele menţionate mai sus vor fi deschise treptate în primul an de funcţionare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.