Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Boeing 737-400 Air Horizont, hard touchdown + go around la Praga

0 2.649

Despre aterizări spectaculoase v-am mai scris. V-am povestit puțin și despre crosswind landing, aterizări cu vânt din lateral etc.

Hard touchdown + go around la Praga

boeing-737-400-crosswind-landing-praga-1
boeing-737-400-crosswind-landing-praga

Și când credeam că le-am văzut pe toate, zilele acestea am descoperit un filmuleț SPECTACOL. Pe 4 octombrie, pasagerii și echipajul avionului Boeing 737-400 Air Horizont (9H-GTC), care se pregătea de aterizare la Praga, au avut parte de hard touchdown + go around.

Aeronava se pregătea de aterizare pe pista 06 a Aeroportului Václav Havel din Praga, când un vânt puternic de forfecare a balansat puternic aeronava cu puțin timp înainte de touchdown. Piloții au reușit să evite un dezastru, anulând aterizare și forțând motoarele pentru decolare. După un go around, aeronava a aterizat în deplină singuranță.

Totul e bine când se termină cu bine!

Leave A Reply

Your email address will not be published.