Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

O nouă campanie Air New Zealand: Și păsările zboară cu avionul

0 429

Air New Zealand este compania aeriană națională a Noii Zeelande. Zboară spre 22 de destinații interne și 29 de destinații internaționale. Este recunoscută pentru serviciile de calitate, dar și pentru campaniile inedite și neconvenționale.

dave-in-avion-air-new-zealand

Vă mai aduceți aminte de Safety in Paradise #airnzsafetyvideo sau de Tehnici esenţiale de siguranţă la bordul aeronavelor Air New Zealand cu Bear Grylls?

Recent, Air New Zealand a lansat o companie prin care promovează zborurile lung-curier spre destinațiile din America de Nord și de Sud. Și au făcut-o într-un mod original.

A #BetterWayToFly

Meet Dave este o pasăre, care a ales să zboare cu avionul spre Los Angeles. Astfel a evitat drumul lung și anevoios pe care ar fi trebuit să-l străbată în zbor cu propriile aripi. Avionul, cel mai sigur și cel mai rapid mijloc de transport spre țările calde:).

Urmăriți peripețiile lui Dave

După cum ați putut observa, nu toți au avut norocul lui Dave!

Leave A Reply

Your email address will not be published.