blank

La Iaşi cu Icar Tours

2 988

În timp ce voi citiţi acest articol, eu sunt în drum spre Iaşi. Am mai trecut prin capitala Moldovei, dar nu am poposit suficient de mult timp pentru a o vizita.

Icar Tours a decis să ofere un city-break la Iaşi bloggerilor de travel din Bucureşti, în week-end-ul 19-21 aprilie. Ne-am echipat corespunzător şi am pornit spre inima Moldovei. Programul va fi foate interesant şi distractiv.

cover_iasi

Încă de această seară avem o cină festivă la restaurantul Panoramic de la etajul al treisprezecelea al Hotelului Unirea, apoi relaxare la piscina şi spa-ul de care dispune hotelul.

Sâmbătă, de dimineaţă, vom începe turul de oraş cu tema “Palatele Iaşului”, care va fi prezentat de unul dintre membrii Clubului de Ghizi al agenţiei Icar Tours. Ne vom plimba pe la Muzeul Unirii pe Ştefan cel Mare şi până la Palatul Culturii. Prânzul va fi servit apoi la restaurantul Ralet, unul recunoscut pentru mâncarea delicioasă, cu multe bucate alese acompaniate de un vin bun şi o atmosferă deosebită. Ziua va continua cu o degustare de vinuri la cea mai nouă şi modernă cramă din Iaşi, Gramma Wines, aşezată pe dealurile de la Vişani.

Duminică, după micul dejun de la Hotel Unirea, vom părăsi Iaşul, însă turul palatelor din judeţ va continua cu vizita la Castel de la Ruginoasa. Prânzul va fi servit la Castelul de la Miclăuşeni, reşedinţa familiei Sturdza, bineînţeles după vizitarea acestuia. Proiectul este susţinut şi de partenerii media – Belva.ro şi Costăchel.ro.

Cam acesta este programul nostru în următoarele zile. Este cineva din Iaşi care vrea să mă vadă? Sper ca într-o pauză să putem sta la o bere şi o poveste. Mi-ar plăcea să cunosc oameni noi, cititori de Airlines Travel. Dacă nu reuşim să ne întâlnim, cel puţin aveţi ocazia să ne urmăriţi pe hashtagul #vinlaiasi (twitter), pe pagina de facebook Airlines Travel.

Eu voi face fotografii cu un aparat foto Canon600D, voi posta de pe un telefon HTC One X, iar articolele pe acest site vor fi scrise de pe o tabletă ASUS VivoTab Smart ME400.

2 Comentarii
  1. Corina says

    Ne vedem în Iași 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.