La aeroportul din Viena, testare COVID-19 pentru a evita carantina

3 3.397

Începând din 4 mai 2020, aeroportul din Viena va face teste COVID-19, contra cost, pasagerilor care intră în Austria și vor să evite carantina de 14 zile.Pasagerii care ajung pe aeroportul din Viena, dintr-o călătorie internaţională, trebuie să prezinte un certificat medical nu mai vechi de patru zile care să ateste că nu sunt infectaţi cu noul coronavirus. Dacă nu au acest certificat, trebuie să intre în carantină.

Testare COVID-19 pentru a evita carantina

De luni, pasagerii pot beneficia și te o altă soluție. Pot face un test biologic molecular (PCR) COVID-19 la aeroport și să obțină rezultatul în două-trei ore. Dacă testul e negativ, pasagerii pot evita carantina de 14 zile. Testele făcute la Aeroportul Internațional Viena costă 190 de euro (209 dolari). Pot fi făcute și de pasagerii care pleacă din Viena.

„Călătoria cu avionul, indiferent dacă vorbim de călătoria de afaceri, de travel sau de altă natură, va deveni astfel mai sigură”, a declarat un oficial al aeroportului din Viena.

În prezent, de la aeroportul din Viena se zboară spre Doha, Dortmund, Duesseldorf, Frankfurt, Hamburg, Lisabona, Minsk și Sofia, precum și zboruri charter și de business. Multe zboruri sunt suspendate, în special cele din zonele de risc.

Austria a înregistrat 15.526 de cazuri de COVID-19 și 598 de decese. A început să relaxeze restricțiile de deplasare după șapte săptămâni. Se redeschid centrele comerciale, magazine mai mari și furnizori de servicii, inclusiv frizeriile.

Menționăm că Emirates, în colaborare cu Dubai Health Authority (DHA), a început sa testeze de COVID-19 toți pasagerii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.