Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

KrasAvia deține primele 2 aeronave ATR înregistrate în Rusia.

0 379

KrasAvia din Rusia a efectuat primele zboruri comerciale cu cele două aeronave ATR 72-500. Acestea sunt primele ATR-uri înregistrat vreodată în Rusia.

Deținută de Guvernul Krasnoyarsk Krai, compania aeriană KrasAvia are sediul în orașul Krasnoyarsk, al treilea ca mărime din Siberia, cu o populație de aproximativ 1.1 milioane de locuitori.

KrasAvia operează zboruri regulate și chartere cu elicoptere și avioane comerciale pe rute regionale către nordul îndepărtat al Rusiei de la hub-ul său de la Aeroportul Krasnoyarsk.

Cele două ATR 72-500 au fost achiziționate la mâna a doua de la compania suedeză Erik Thun, iar acordul a fost mediat de Bertrand Lattes Aviation Capital (BLAC).

Serviciile aeriene sunt cruciale pentru deservirea regiunilor îndepărtate din Siberia.

Serviciile aeriene sunt cruciale pentru deservirea regiunilor îndepărtate din Siberia, iar mediul climatic dificil necesită aeronave versatile și fiabile capabile să decoleze și să aterizeze în condiții de frig extrem.

Ruta Krasnoyarsk – Khatanga, lângă Oceanul Arctic, este una dintre cele mai lungi pe care aeronavele ATR vor zbura, zborurile având o durată medie de patru ore.

Cele 2 avioane ATR vor înlocui actualele avioane Antonov 24 / 26, care sunt în serviciul operațional de peste 40 de ani. Totodată, vor permite companiei KrasAvia să continue misiunea de a zbura spre Siberia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.