blank

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter. Nu există supraviețuitori.

0 3.254

Kobe Bryant (41 de ani), unul dintre cei mai populari baschetbaliști din NBA, a murit într-un accidente de elicopter. La bord se aflau 8 persoane plus pilotul. Nu există supraviețuitori. Pe 26 ianuarie 2020, în jurul orei 10:00 (ora locală), elicopterul s-a prăbușit într-o zonă de dealuri lângă Calabasas, Los Angeles.

Elicopterul decolase de la Santa Ana-John Wayne International Airport, CA (SNA/KSNA) și se îndrepta spre Mamba Sports Academy, Newbury Park, CA. Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă. Anchetatorii NTSB au deschis o anchetă și vor aduna probe pentru a stabili cauzele ce au dus la prăbușirea elicopterului.

Din informațiile oferite de aviation-safety.net, vorbim de un elicopter Sikorsky S-76B operat de Island Express Holding Corp. Elicopterul implicat era înmatriculat N72EX. A fost fabricat în 1991. A fost al 374-lea S-76 construit. Ca model, Sikorsky S-76 este un elicopter care a zburat pentru prima dată în 1978 și a intrat în serviciu în 1979.

Elicopterul Sikorsky S-76 N72EX s-a prăbușit

Elicopterul implicat în accident a zburat pentru statul Illinois ca N761LL (configurație VIP). A fost vândut în 2015 și înmatriculat N72EX.

Flightradar24 a publicat 2 grafice cu evoluția zborului operat de elicopterul Sikorsky S-76B N72EX.

elicopter prabusit - kobe ryant a murit

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

În prezent, există o anchetă deschisă pentru a se stabili cauzele ce au dus la producerea tragicului accident. Vom reveni cu informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.