Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Check-inul automat de la Wizz Air costă, dar poate fi util

1 2.541

Wizz Air a introdus serviciul de check-in automat. Acesta poate fi solicitat doar acolo unde este permis și check-inul online. Și, așa cum este de așteptat, check-inul automat de la Wizz Air costă.

Ca idee, check-inul automat de la Wizz Air mi se pare un serviciu util. Rezervi biletul, soliciți check-inul automat și nu mai ai grija check-inului, nu te mai frustrezi că nu merge site-ul sau sistemul. Odată achiziționat serviciul de check-in automat, Wizz Air se angajează să facă check-inul și să trimită automat cartea de îmbarcare pe email.

Conform regulamentului, Wizz Air poate executa serviciul de check-in automat cu 50 de ore înainte de ora programată a zborului, dar nu mai târziu de 4 ore înainte de zbor.

Serviciul de check-in automat poate fi solicitat și pentru călătorii de grup. Dacă sunt până la 10 pasageri pe o rezervare, cărțile de îmbarcare vor fi trimise pe email. Dacă în rezervare se află mai mult de 10 pasageri, check-inul va fi efectuat pentru toată lumea, însă permisele de îmbarcare nu vor fi trimise prin e-mail. Fiecare pasager trebuie să își acceseze propriul permis de îmbarcare pe wizzair.com.

Trebuie să știți că acest serviciu este contra cost. Taxa se calulează în funcție de numărul de persoane și destinație. Am făcut câteva simulări și taxa este, în medie, de 1.5 euro/segment sau 7 lei/segment.

Pentru mai multe lămuriri, vă invit să citiți regulamentul dedicat pentru check-in automat. Wizz Air explică în amănunt ce date trebuie să transmiteți, care sunt pașii de urmat. Plus cauzele când puteți solicita rambursarea acestei taxe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.