Povești cu oameni: O însoțitoare de bord LATAM a primit o veste copleșitoare în timpul unui zbor

0 1.099

În timpul unui zbor, o însoțitoare de bord LATAM a primit o veste copleșitoare. Comandantul aeronavei a anunțat-o printr-un anunț public că a fost promovată la stadiul de copilot.Este vorba de Cristiane, o tânără stewardesa LATAM. Vestea primită a emoționat-o vizibil, iar pasagerii au aplaudat. Cristiane va ocupa locul din dreapta în cockpit în cadrul companiei aeriene LATAM, una dintre cele mai mari din America de Sud.

O insotitoare de bord LATAM, promovata copilot

Odată cu ea, alte 10 persoane s-au bucurat de aceeași veste minunată, care le va schimba cursul în cariera. Rafael, una dintre aceste persoane, era dispecer zboruri în cadrul aeroportului din Campo Grande. A fost felicitat și anunțat de noua funcție de comandantul unei aeronave, care tocmai decolase.

Îi felicităm și noi, de la mii de kilometri depărtare. Cei doi alături de alți 9 colegi fac parte din prima clasă de piloți LATAM din 2020. Cei 11 sunt angajați LATAM și promovați în cadrul companiei.

Momente emoționante, care merită trăite din plin. Și în România sunt foarte mulți oameni din aviație, care au ocupat diferite posturi în cadrul unor companii aeriene și au ajuns piloți. Aviația dă senzația!

Leave A Reply

Your email address will not be published.