KLM Wannagives - cadouri in zbor

KLM Wannagives – cadouri în zbor

2 350
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

KLM, una dintre cele mai bune companii aeriene din Europa, a început să dezvolte tot mai mult serviciile la sol şi în aer. După ce a lansat customer service 24/7 şi cu timp de răspuns pe social media, acum vine şi completează oferta cu serviciul “KLM Wannagives” – cadouri la bordurile aeronavelor.

Noul serviciu este disponibil pe zborurile intercontinentale şi mai lungi din Europa. Prin programul KLM Wannagives, transportatorul aerian va permite să-i surprindă pe cei dragi aflaţi de la bordurile avioanelor sale cu diferite cadouri şi beneficii oferite la peste 9000 de metri.

KLM Wannagives_1

Pentru a beneficia de acest serviciu, cei interesaţi trebuie să intre pe site-ul wannagives.klm.com şi să aleagă surpriza dintr-o gamă variată: un pahar de şampanie, locuri cu spaţiu mai mult la picioare, o cutie cu bomboane, cosmetice şi multe altele. Cadoul poate fi personalizat cu un mesaj special. Surprizele vor fi ambalatate şi oferite de personalul de cabină.

Ba mai mult, prin KLM Wannagives vă puteţi surprinde prietenii, familia, persoana iubită cu diferite cadouri chiar dacă nu sunt în zbor. KLM dezvoltă şi un sistem de livrare la domiciliu. Membrii Flying Blue pot folosi milele pentru a cumpăra cadouri.

2 Comentarii
  1. […] cadouri oferite la înălțime, chiar în timpul zborului. În urmă cu ceva timp am scris despre KLM Wannagives, noul serviciu lansat de KLM la bordurile aeronavelor […]

  2. […] finalul anului 2013, KLM a lansat serviciul KLM Wannagives – cadouri la bordurile aeronavelor, despre care v-am scris la momentul respectiv. Iniţial, serviciu a fost disponibil pe zborurile […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.