Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

KLM aniversează 25 de ani de operare continuă a rutei București – Amsterdam

0 394

Pe 9 aprilie, KLM Royal Dutch Airlines, cea mai veche companie aeriană din lume care încă își păstrează numele original, a aniversat 25 de ani de operare continuă a rutei București, Henri Coandă – Amsterdam, Schiphol.

Primul zbor între Amsterdam și București a avut loc la data de 31 martie 1965 ca parte a unei rute care includea mai multe orașe europene: Amsterdam-Viena-Belgrad-București. Zborul a fost operat de o aeronavă Lockheed Electra PH-LLK, numit „Pallas”. Această operațiune a fost suspendată la 1 noiembrie 1969 din motive ce țineau de climatul politico-economic din sud-estul Europei și implicit din România.

Din 9 aprilie 1996, KLM zboară frecvent pe ruta București – Amsterdam

KLM a revenit pe aeroportul Henri Coandă din București la data de 9 aprilie 1996 și de atunci a fost prezent în mod continuu în România cu un serviciu zilnic. KLM Royal Dutch Airlines operează în prezent două frecvențe zilnice, conectând aeroportul Henri Coandă București și aeroportul Amsterdam Schiphol și oferă conexiuni convenabile către multe destinații din întreaga lume.

În contextul crizei globale de sănătate, KLM plasează sănătatea și siguranța clienților și a personalului său în centrul priorităților sale și urmărește, în timp real, evoluția situației pentru a oferi cele mai bune soluții adaptate.

Flexibilitatea biletelor de avion achiziționate

KLM oferă în acest moment flexibilitate totala pentru biletele de avion rezervate, fiind 100% modificabile sau rambursabile până la data de 31 decembrie 2021. Pasagerii KLM își pot modifica gratuit rezervarea, pot obține un credit rambursabil dacă nu mai doresc să călătorească sau pot opta pentru rambursarea totală în cazul în care zborul a fost anulat.

Pentru că tot vorbim de aniversarea KLM în România, vreau să menționez că acest operator aerian va rămâne în sufletul meu pentru simplul fapt că primul zbor internațional făcut de mine a fost la bordul unui avion KLM. De atunci, au trecut peste 10 ani. Totodată, atât de fascinat am fost de zborul cu KLM încăt am pus bazele siteului AirlinesTravel.ro și am ajuns în prezent la zeci – sute de zboruri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.