blank

KLM a lansat programul „Fly Responsibly” cu 100 de zile înainte de 100 de ani

0 719

Pe 29 iunie 2019, KLM Royal Dutch Airlines a marcat cele 100 de zile înaintea împlinirii a 100 de ani, din 7 octombrie 2019, cu un eveniment festiv la Aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Și-a anunțat intenția de a lucra pentru viitorul aviației. Pe 29 iunie 2019, KLM a invitat toate părțile interesate din industrie să se alăture pentru a face un viitor sustenabil pentru aviație, sub sloganul „Fly Responsibly”.

Pe 7 octombrie, KLM va sărbători 100 de ani de la înființare și de când operează sub numele său original. KLM este una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume.

KLM a avut acest succes implicându-se activ în adoptarea noilor tehnologii și insistând pe ideea zborurilor mai sustenabile.

Acest moment special, cu 100 de zile înaintea aniversării a 100 de ani de la KLM, a fost planificat să coincidă cu sosirea primului Boeing 787-10 Dreamliner.

Deși are deja în flotă 13 aeronave Boeing B787-9 Dreamliner, KLM adaugă la flota sa 787-10 Dreamliner, ajungând la un număr total de 28 de aeronave. Programul de reînnoire a flotei este un element important pentru atingerea obiectivelor ambițioase de sustenabilitate.

KLM a lansat programul „Fly Responsibly”

Președintele și CEO al KLM Pieter Elbers a declarat: „În ultimii o sută de ani, spiritul antreprenorial al KLM și căutarea inovării au jucat un rol de pionierat în industria aviatică. Centenarul este o oportunitate de a ne reafirma angajamentul nostru: de a deveni transportatorul european orientat către clienți, inovator și eficient, cu o hotărâre profundă de a aborda provocările care stau în față.

Începând de astăzi, vom aborda și vom împărtăși cele mai bune practici și instrumente, tot ce am învățat despre sustenabilitate, cu toți competitorii noștri. Concurența este importantă, dar nu și atunci când vine vorba de dezvoltarea sustenabilă a aviației. Începând de astăzi, vom oferi tuturor companiilor aeriene programul nostru de compensare a carbonului CO₂ZERO gratuit și fără brandul KLM. Și, în schimb, îi invităm pe alții să ne alăture și să împărtășească cele mai bune practici pentru a beneficia de un viitor sustenabil.”

La eveniment, ministrul olandez de Infrastructură și Managementul Apelor, Cora van Nieuwenhuizen, a comentat: „Succesul KLM este succesul Olandei. Cu o rețea vastă și un număr mare de destinații, KLM Royal Dutch Airlines are o importanță deosebită pentru accesibilitate, climatul nostru de afaceri, oportunitățile de angajare și poziția aeroportului Schiphol.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.