blank

Un pasager trebuie să plătească 172 000 de dolari daune către Hawaiian Airlines

0 712

Zilele acestea, instanța din Statele Unite l-a condamnat pe Kyong Chol Kim la 6 luni de închisoare și la plata a 172 000 de dolari către Hawaiian Airlines, daune pentru deviera zborului.

Dar hai să vedem ce s-a întâmplat. Pe 27 februarie 2019, sud-coreeanul Kyong Chol Kim a băut o sticlă de whisky înainte de zborul Honolulu – Seul, operat de Hawaiian Airlines.

Daune de 172 000 de dolari

La bord, în timpul zborului, pasagerul băut a început să facă scandal și să agite atmosfera. S-a îmbrâncit și cu un însoțitor de bord. Într-un final, a fost imobilizat de un reprezentant al poliției federale. După atentatele din 11 septembrie, pe multe zboruri din/spre Statele Unite există reprezentanți de poliție pentru siguranța zborului.

În urma scandalului, comandantul aeronavei a decis să se întoarcă la Honolulu pentru a debarca pasagerul recalcitrant și băut. Tot acest scandal îl va costa pe Kyong Chol Kim 6 luni de libertate și 172 000 de dolari. Proprietar al unui hotel din Seul, bărbatul a promis că va plăti suma respectivă către Hawaiian Airlines.

Ca să evitați astfel de situații, citiți despre ”Ce să NU faceți în avion”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.