JetBlue introduce un nou design pentru clasa business Mint.

0 853

JetBlue a prezentat noua clasă business Mint, care va echipa avioanele Airbus A321LR pentru zborurile transatlantice. Inițial, JetBlue a introdus clasa Mint în 2014 pe zborurile sale transcontinentale.

Noua  clasă „ Transatlantic Mint” va cuprinde până la 24 de apartamente private cu ușă glisantă pentru fiecare pasager. În cadrul acestei clase confortabile, fiecare pasager va primi o pernă de scaun personalizată „Tuft & Needle”. Ca parte a reîmprospătării, JetBlue va introduce și ultima inovație, uimitorul Mint Studio, care va oferi o nouă experiență premium.

Prima revizuire majoră a designului Mint – proiectată în parteneriat cu Acumen Design Associates – va fi lansată pentru zborurile JetBlue spre Londra, în această vară. Inițial, va fi proiectat un layout cu 16 locuri pentru avioanele ce vor opera curse între New York și Los Angeles în 2021.

Fiecare scaun a devenit un apartament.

Inspirați de popularitatea celor patru apartamente private în configurația actuală Mint, transatlanticul Mint al JetBlue va oferi mai multă intimitate, cu 24 de apartamente individuale. Fiecare centimetru anticipează nevoile clienților, cu funcții incluzând un ecran de 17 inci Thales AVANT, încărcare wireless, un suport integrat pentru telefon, priză ușos accesibilă, suport de laptop, dar si uport de depozitare pentru încălțăminte și geantă de mână.

JetBlue este prima companie aeriană care a echipat aeronavele cu scaunul VantageSOLO creat de Thompson Aero Seating, cu o configurație special dezvoltată și proiectată pentru avioane cu corp îngust de la JetBlue.

Design unic al ficărui apartament.

JetBlue colaborează cu Tuft & Needle pentru a transforma un simplu scaun într-un adevărat pat, dar și pentru a modela întreaga experiență de la bord.

Conceput pentru confort, fiecare scaun Mint este stratificat cu spuma T&N Adaptive® patentată de către Tuft & Needle pentru a crea o experiență de somn răcoroasă și confortabilă. De asemenea, pasagerii vor mai beneficia de o pătură prevăzută cu buzunar pentru picioare, o pernă căptușită cu spumă de memorie, dar și un kit de somn cu o mască de ochi și dopuri pentru urechi.

JetBlue Touch în călătoriile transatlantice.

Fiecare apartament are separatoare de intimitate, masă din lemn cu scaune și tetiere moi, acoperite cu piele. Toate acestea îl fac pe client să se simtă foarte relaxat în timpul zborului. Există și panouri create la comandă ce aduc lumină în cabină, iar ușile au un design unic.

Caracteristicile și elementele de design combinate cu serviciul premium oferit de membrii echipajului de zbor, care au fost instruiți în ospitalitate, vor oferi o experiență de zbor extraordinară pentru toți pasagerii ce aleg să călătorească cu JetBlue.

Leave A Reply

Your email address will not be published.