blank

Jet2 crește numărul zborurilor din Manchester spre destinații de vacanță, în sezonul de vară 2021

0 506

Jet2.com și Jet2holidays au răspuns la creșterea continuă a cererii pentru vacanțele de vară 21 de la aeroportul din Manchester, adăugând mai multe zboruri și spre Insulele Canare, Spania continentală, Portugalia, Grecia, Turcia și Cipru.

Creșterea capacității înseamnă că mii de locuri suplimentare au fost puse în vânzare spre 12 destinații – Tenerife, Lanzarote, Malaga, Faro, Antalya, Bodrum, Dalaman, Corfu, Skiathos, Kos, Halkidiki și Paphos – ca răspuns direct la cererea de vacanță în țări și destinații care au declarat că vor întâmpina turiștii din Marea Britanie în această vară.

Jet2 a  înregistrat o creștere de 1.000% a rezervărilor

Compania a  înregistrat o creștere de 1.000% a rezervărilor imediat după anunțul prim-ministrului privind planul de ieșire din lockdown, cererea continuând și în prezent. După un 2020 blocat și incert, britanicii doresc să călătorească.

În plus, datele de la Jet2holidays arată că rezervările au crescut ca răspuns la destinațiile care se pregătesc să primească turiștii din Marea Britanie. Aceasta include rezervările către Cipru, care au crescut cu 200% în după anunțul de săptămâna trecută a ministrului adjunct al turismului din Cipru, spunând că turiștii din Marea Britanie care au fost vaccinați vor putea călători în Cipru, în această vară.

De asemenea, a existat o creștere a rezervărilor în Grecia, după ce ministrul grec al turismului a spus că vizitatorii sunt bineveniți dacă au fost vaccinați, au anticorpi sau sunt testați negativ pentru coronavirus. Miniștrii din alte destinații, inclusiv Turcia, Spania și Portugalia, au vorbit, de asemenea, despre redeschiderea sezonului turistic din această vară.

Zborurile suplimentare oferite de Jet2:

Insulele Canare: Tenerife  și  Lanzarote  – 19 zboruri săptămânale către  Tenerife și până la 11 zboruri săptămânale către  Lanzarote în luna octombrie.

Spania continentală: Malaga  – servicii suplimentare pe tot parcursul lunii octombrie, ceea ce înseamnă până la nouă zboruri săptămânale pe tot parcursul lunii octombrie.

Portugalia: Faro  – servicii suplimentare la sfârșitul lunii septembrie și pe tot parcursul lunii octombrie, oferind turiștilor mai multe opțiuni spre Algarve. Aceasta înseamnă până la zece zboruri săptămânale către  Faro.

Turcia: Antalya, Bodrum  și  Dalaman  – servicii suplimentare în septembrie și octombrie: 17 servicii săptămânale către  Antalya și până la 16 servicii săptămânale către  Dalaman, în octombrie.

Grecia: Corfu, Skiathos, Kos  și  Halkidiki  – până la patru zboruri săptămânale către  Corfu, până la șase zboruri săptămânale către  Kos  și până la două zboruri săptămânale către  Halkidiki, în octombrie. În plus, sezonul în Skiathos  se extinde până la jumătatea lunii octombrie.

Cipru: Paphos  – servicii suplimentare în septembrie și pe tot parcursul lunii octombrie, ceea ce înseamnă până la nouă servicii săptămânale pe tot parcursul lunii octombrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.