blank

Jet2.com a compandat 36 de aeronave Airbus A321neo

0 441

Jet2.com a plasat o comandă inițială pentru 36 de aeronave Airbus A321neo care fac din compania aeriană cu sediul în Leeds, Marea Britanie, un nou client Airbus și un nou operator al Airbus A320neo Family. Comanda reflectă planurile ambițioase de extindere și reînnoire a flotei Jet2.com. Selectarea motorului se va face la o dată ulterioară.

Philip Meeson, președintele executiv al Jet2.com, a declarat că „Jet2.com va fi mândră să opereze aeronave Airbus A321neo în anii următori. În opinia noastră, această aeronavă este cea mai eficientă și ecologică aeronavă din clasa sa și va oferi clienților noștri o experiență extraordinar de confortabilă și plăcută în timp ce călătoresc.” Aeronava va fi configurată cu 232 de locuri, cu o cabină Airspace cu iluminare inovatoare, scaune noi și moderne și cu 60% mai mult spațiu pentru bagaje.

La sfârșitul lunii iulie 2021, Familia A320neo a câștigat peste 7.400 de comenzi ferme de la peste 120 de clienți din întreaga lume.

Familia A320neo încorporează cele mai noi tehnologii, inclusiv motoare de nouă generație și Sharklets, oferind o reducere de 20% a consumului de combustibil per scaun, cu o autonomie suplimentară de până la 500 de mile marine (900 km) sau două tone de sarcină utilă suplimentară.

Astfel spus, aeronavele Airbus A321neo va oferi companiei aeriene Jet2.com venituri suplimentare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.