ITA (ITALIA TRANSPORTO AEREO) a pus în vânzare biletele de avion spre destinații din Statele Unite

0 714

Începând cu 5 octombrie, ITA (ITALIA TRANSPORTO AEREO) a pus în vânzare biletele de avion spre destinații din Statele Unite. Noua companie aeriană din Italia va zbura de la Aeroportul Roma Fiumicino spre New York JFK, Miami, Boston și Los Angeles și de la Aeroportul Milano Malpensa spre New York. Biletele pot fi rezervate pe site-ul oficial al companiei – www.itaspa.com.

Începând cu 4 noiembrie, ITA va opera până la șase zboruri săptămânale pe ruta Roma – New York. Din decembrie 2021, numărul zborurilor va crește la 10 pe săptămâna. Zborurile vor fi onorate cu avioane de tipul Airbus A330 configurate în trei clase confortabile: Business, Premium Economt și Economy. Acestea pot găzdui până la 250 de pasageri.

Din martie 2022, ITA va începe să zboare din Roma Fiumicino spre Miami și Boston; din Milano săre New York. Ruta Roma – Los Angeles va debuta în sezonul estival 2022.

ITA, noua companie aeriană a Italia, va debuta cu o rețea operațională formată din 59 de rute spre 44 de destinații, urmând ca numărul rutelor să crească la 89 până în 2025. ITA va începe să zboare din 15 octombrie, înlocuind Alitalia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.