blank

Istanbul – Sydney cu Turkish Airlines, din vara lui 2019

În cadrul unui eveniment, care a avut loc pe 18 septembrie la Istanbul, İlker Aycı (Chairman of the board - Turkish Airlines) a confirmat că se ia în calcul lansarea rutei Istanbul - Sydney.

0 1.136

După lansarea rutei Perth – Londra cu Qantas, tot mai mulți transportatori aerieni își exprimă intenția de a lansa zboruri directe între Australia și Europa.

Pe 18 septembrie, İlker Aycı (Chairman of the board – Turkish Airlines) a anunțat ruta Istanbul – Sydney. Aceasta ar urma să fie inaugurată în sezonul de vară 2019 și ar fi prima rută directă între Europa și Sydney.

Zborurile ar putea fi onorate cu aeronave de tipul Boeing 787-9 Dreamliner, același tip de avion folosit și de Qantas pe ruta Perth – Londra.

Istanbul – Sydney cu Turkish Airlines

Noua rută Istanbul – Sydney ar fi foarte benefică pentru cei ce doresc să călătorească mult mai rapid între Europa și Coasta de Est a Australiei. Astfel, timpul călătoriei s-ar reduce la câteva ore de zbor, fără escale prin orașele de conexiune din Asia.

În 2019, Turkish Airlines ar urma să primească noile avioane Airbus A350-900 și Boeing 787-9 Dreamliner. Ambele aeronave au autonomie de zbor de până la 15 000 de kilometri, suficient pentru a acoperi noua rută Istanbul – Sydney.

Vine un an 2019 interesant pentru aviația comercială. Vor fi lansate rute tot mai lungi, iar producătorii de avioane caută să dezvolte modele tot mai performante. Nu este exclus să revedem pe cer și un avion supersonic de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.