Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

EIFAD Airline intră pe piața din România (???)

Din decembrie 2018, o noua companie aeriană va debuta în România. Este vorba de EIFAD Airlines / EIFAD Aviation Services.

0 1.114

Pe piața din România își face apariția o nouă companie aeriană, pe numele ei EIFAD Airline / EIFAD Aviation Services.

Din informațiile găsite, noua companie își are originile în Arabia Saudită, la Jeddah, și este specializată sau va fi specializată în zboruri charter, dar și în alte servicii premium (închirieri de aeronave, servicii VIP etc.). A fost înființată în decembrie 2017.

EIFAD Airline / EIFAD Aviation Services

Pe site-ul companiei apar informații despre o flotă formată din aeronave de tipul Airbus A320 și A330, iar debutul ar fi în decembrie 2018. Nimic mai mult!

Ținta ar fi zborurile charter lung-curier. Din informațiile găsite pe linkedin: Mahmut Yazici este CCO; Maria Dumitriu este Executive Office Manager; Alexandru Gheorghiu este Sales Manager.

Într-un film de prezentare, EIFAD Airline are ca target creșterea numărului turiștilor în Arabia Saudită, în special cei ce merg în pelerinaj, de la 8 milioane de turiști la 30 de milioane de turiști.

E un subiect de urmărit! Vom reveni cu mai multe informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.